El Monestir de Les Avellanes treu una nova edició de vins criança

Des d’aquest setembre Caresmar s’afegeix als vins criança del Monestir de les Avellanes

El Monestir de les avellanes ha presentat la seva nova etiqueta de vi propi. Es tracta d’un vi reserva produït a les vinyes del mateix Monestir amb la col·laboració del celler Montsec de la Cooperativa d’ Artesa de Segre. Caresmar, com s’anaomena el vi,  és un criança amb una base de Cabbernet Sauvingon marcat per l’alçada de les vinyes de l’emplaçament. Caresmar s’afegeix als vins criança del Monestir presentats ara fa uns anys que pretenen lligar gastronomia, patrimoni i territori.

El vincle entre el Monestir de les Avellanes i el celler es va recuperar  fa un anys i va permetre que el Monestir formes part del projecte Baluard que el celler presentarà properament  i amb el que es pretén protegir les vinyes dels petits productors de vi de la comarca

Els vins del Monestir de les Avellanes és un dels productes més venuts i afegeixen identitat i innovació al projecte. Actualment el Monestir elabora tres vins criança joves: blanc, negre i rosat i des d’aquest setembre sumen aquest reserva a la gamma de productes.


Informa: Miquel Àngel Daviu i Maria Capdevila

1 comentari

  • Joaquim Navarro Castell

    Com comprar una caixa de 6 ampolles de vi blanc?

    Quin preu té?

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.