El Govern aprova el contracte programa de FGC per al 2015- 2016 que preveu la millora de la línia Lleida – La Pobla

tren2

Imatge d’arxiu d’un tren en un pas a nivell de la línia Lleida – La Pobla

 

El Govern ha aprovat el contracte programa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGCI) per als anys 2015 i 2016 que permetrà l’empresa pública fer front a les inversions i explotacions previstes d’acord amb les funcions que té encomanades en el marc de la normativa vigent. Aquest contracte programa és per als anys 2015 i 2016. Entre els objectius d’aquest període hi ha aquí a la província de Lleida millorar el servei a la línia de Lleida-la Pobla de Segur, on hi ha prevista la posada en funcionament, durant el 2016, de nous trens.

El contracte programa és l’instrument de planificació que facilita l’exercici de les funcions que FGC té assignades en compliment de la normativa vigent.

En el seu Pla d’Actuació FGC estableix que els seus objectius estratègics per al període són: millorar els resultats econòmics i assolir, a mitjà termini, l’equilibri del compte de resultats operatius a tots els seus àmbits d’activitat; mantenir els alts nivells de qualitat en el servei que caracteritzen FGC; augmentar l’eficiència, en general, més enllà dels aspectes econòmics; i millorar els serveis, sempre que es pugui assolir a cost zero, o molt baix.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.