El genet Albert Hermoso imparteix classes a l’equip nacional de Pentatló Modern

Ells són una part de l’equip nacional de pentatló que sota les ordres del genet Albert Hermoso, han estat tres dies a Os de Balaguer preparant-se per iniciar una nova temporada.

El pentatló es tracta d’un esport olímpic format per cinc modalitats que són l’equitació, l’esgrima, la natació, la cursa i el tir esportiu amb pistola làser. Amb l’estada a Os de Balaguer, l’equip pretén formar-se en la disciplina d’equitació.

Pel genet Albert Hermoso, aquesta tasca ha estat una experiència nova amb la qual s’ha sentit molt còmode i satisfet per la predisposició que han mostrat els atletes.

L’Aleix Heredia, és un dels membres de l’equip que està classificat virtualment per participar als Jocs Olímpics de Tòquio que s’havien de fer enguany però que s’han hagut d’ajornar a causa de la Covid-19. Amb aquesta estada, que considera molt enriquidora, espera poder classificar-se definitivament per participar a l’Olimpíada.

Després d’aquests dies d’entrenaments intensos d’equitació a la Noguera, l’equip Nacional de Pentatló posarà rumb al CAR de Sant Cugat on continuaran amb la seva rutina d’entrenaments.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.