El genet Albert Hermoso aconsegueix una plaça per als Jocs de Rio

Albert Hermoso (Foto: www.ecuestre.es)

Albert Hermoso (Foto: www.ecuestre.es)

El genet d’Os de Balaguer Albert Hermoso ha obtingut una plaça en la modalitat de Complet per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro amb el cavall Hito CP en el concurs que s’està celebrant aquest cap de setmana a Barroca d’Alva (Portugal). Després del certamen de Montelibretti (Itàlia) de la setmana passada, Hermoso ja tenia la classificació virtualment assegurada, i ara l’ha acabat de confirmar.

El Concurs Complet estableix diferents classificacions zonals per rànquing. A més, amb la resta de binomis no classificats per aquest criteri, realitza un rànquing conjunt en el que els nou millors asseguren la seva presència als Jocs. És aquesta última via la que ha donat el bitllet al genet de la Noguera després de que l’equip espanyol no aconseguís la classificació.

Val a dir que la plaça aconseguida no és nominal, sinó que la federació internacional l’adjudica a l’espanyola, que decidirà en última instància quin genet participarà en els jocs.

El genet ha comunicat la seva satisfacció d’haver aconseguit la plaça espanyola a través de la seva pàgina de facebook amb el següent missatge: ” ¡¡¡¡¡SIIIIIIIII ya es oficial, España y la disciplina del Concurso Completo de Equitación estarán presentes en los próximos Juegos Olímpicos de‪#‎Rio2016‬!!!!!!! Alegria máxima ‪#‎CompletoEspaña‬

¡¡¡¡¡SIIIIIIIII ya es oficial, España y la disciplina del Concurso Completo de Equitación estarán presentes en los próximos Juegos Olímpicos de #Rio2016!!!!!!! Alegria máxima #CompletoEspaña 😀

Posted by Albert Hermoso Farràs on dissabte, 5 / març / 2016

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.