El CTT Balaguer Villart Logístic continua al capdavant de la Superdivisió femenina

El CTT Balaguer Villart Logístic va donar continuïtat el seu bon inici de Lliga a Superdivisió femenina derrotant al sempre complicat Tecnigen Linares.

El primer punt del partit el va sumar  la seva numero 1 de l’equip de la Noguera, Tinting Wang en l’encontre que l’enfrenava a Gloria Panadero (11-2, 11-4, 11-1).

El segon punt del partit el van disputar Anna Biscarri i la jugadora xinesa de l’equip andalús, Xu Shibo. La Balaguerina no va tenir res a fer contra la cap de cartell del Tecnigen i va cedir el seu punt amb un resultat de 3-0 (4-11, 5-11, 3-11)

L’aparellament de Biscarri i la jugadora xinesa va estar fet a consciència per part del conjunt vermell que d’aquesta manera a alliberava a Yan Lan de creuar-se amb una rival, a priori, més forta que ella. D’aquesta manera la veterana jugadora del Balaguer va disputar el seu primer punt individual amb Melinda Ciurcui a qui va derrotar amb un contundent 3-0 (11-5, 11-5, 11-6) en el punt que va resultar ser decisiu pel devenir del matx.

El partit de dobles també va tenir un clar color balaguerí i les jugadores xineses es van imposar a la parella formada per Panadero i Ciurcui. (3-0; 11-3, 11-5, 11-6)

El punt definitiu el va sumart sumat Tintting Wang davant de Xu pel mateix resultat de 3-0.

Amb aquest resultat el conjunt de la Noguera es manté al capdavant de la Superdivisió femenina. En la pròxima jornada Biscarri es desplaçaran fins a Irún per afrontar la 4 jornada de la Supervisisió abans de viatjar a Bèlgica on disputaran el cap de setmana del 29 i 30 d’octubre la segona ronda de la ETTU Cup.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.