El Cristec Balaguer perd a Ripoll

L’Escola de Futbol Sala Ripoll va derrotar per 3-1 al Balaguer i s’ha col.locat segon a la Lliga Nacional Catalana a dos punts del líder, l’Esplais que aquesta jornada va derrotar a La Garriga. Els ripollesos van tenir les primeres ocasions per marcar amb accions primer de Ventura al minut quatre i posteriorment de Moret al minut cinc.

Els visitants no va ser fins al minut deu quan van crear la primera ocasió de perill per batre la porteria de Pere Cortacans. Però va ser el Ripoll qui va estar més encertat de cara al gol i es va posar per davant en el marcador amb una acció que va finalitzar Èrik amb el 1-0 al minut onze. Només un minut després novament Èrik va aconseguir el 2-0 pel seu equip. Els ripollesos estaven fent el seu millor joc i Aitor va tenir el tercer a les seves botes però la pilota va anar al pal. I quan millor jugaven els ripollesosel Balaguer va escurçar diferències amb un gol que va aconseguir Serra. Amb l’equip de Ripoll amb cinc faltes, els visitants van desaprofitar un doble penal per empatar i amb el 2-1 es va arribar al descans.

La segona part va començar amb una gran acció de Ramon Ventura al minut 22. Tres minuts després, Èrik va poder aconseguir el seu particular hat-trick però no va estar encertat. Amb el 2-1 el porter Pere Cortacans va evitar l’empat a dos després d’un xut llunyà del Balaguer, abans que Aitor Morillas en un ràpid contraatac sentenciés el partit amb el 3-1. En els darrers instants l’àrbitre va expulsar al porter ripollès després de veure la targeta blava.

L’equip ripollès la propera jornada té descans mentre que el Balaguer rep al Llinars.