El COU d’Àger inicia la 11a temporada amb el repte de mantenir la xifra de visitants

El COU obre les portes de la seva 11a temporada aquest divendres després d’una temporada rècord en que van passar per l’equipament d’Àger 35.000 visitants, xifra que supera tots els registres dels anys anteriors i que certifica les 305.000 visites que ha registrat El Centre d’Observació de l’Univers des de la seva inauguració.

Precisament a aquests números s’hi ha referit la presidenta del Consell Comarcal, Concepció Cañadell, durant la presentació de la nova temporada. La presidenta ha destacat tant les xifres com el retorn directe que suposa pel territori, fet que empeny al Centre d’Observació de l’Univers a continuar treballant en la mateixa línia.

En aquest sentit, l’equipament gestionat pel Consell Comarcal de la Noguera, i amb l’objectiu de renovar el contingut de les visites, ha modificat  la seva oferta de visites diürnes i per primera vegada les dues noves exposicions permanents, estrenades l’any passat,  seran visitables durant tota la temporada.

Durant el 2019 el Centre d’Observació de l’Univers també vol acreditar-se amb la marca d’especialització “d’Equipaments Familiars” atorgats per l’Agència Catalana de Turisme.

Durant la presentació també s’ha confirmat que durant la 11a temporada de l’equipament  es realitzarà una nova edició del cicle Música sota les Estrelles i la 6a edició Festival d’Astronomia entre l’11 i el 13 d’octubre.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.