El Consell Comarcal de la Noguera realitza un cicle de conferències sobre neuroprevenció

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat un any més el cicle de conferències sobre neuroprevenció constituït per les xerrades “Mou-te”, “Somriu” i “Pensa”. Es realitzen durant el darrer trimestre de l’any en aquells casals i/o associacions de gent gran que van resultar premiats a la 14a Trobada de la Gent Gran de la Noguera.

El dia 21 de novembre es va fer la primera xerrada a Térmens sota el títol “Mou-te”. El dia 22 de novembre va tenir lloc la conferència “Somriu” a Albesa,  el 28 a Ivars de Noguera es va fer la conferència “Mou-te” i el dia 29 la xerrada “Somriu” a Bellcaire d’Urgell. El dia 3 de desembre es va fer la conferència “Pensa” a Camarasa i el dia 13 tindrà lloc la conferència “Somriu” a Algerri.

Aquestes xerrades s’emmarquen dins les diferents accions que es duen a terme als casals i/o associacions de gent gran de la comarca durant l’any, com les Aules de Formació de la Noguera, el Consell Consultiu de la Gent Gran, els tallers de memòria o els tallers de salut bucodental, entre altres. Es realitzen amb l’objectiu potenciar l’envelliment actiu de la població gran de la comarca i fomentar les activitats adreçades a aquest sector de la població als casals i als pobles.


Informa: Redacció / Foto: Consell Comarcal de la Noguera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.