El Consell Comarcal acull la Fira d’Emprenedors Rurals

Una iniciativa que s’ha treballat durant tot el curs escolar i que avui ha arribat al seu punt culminant a l’hora de presentar els projectes finals.

El Claustre del Consell Comarcal ha acollit aquest dimecres al matí la fira FER en la que 150 alumnes de 5è de primària de les escoles de Corbins, Vallfogona de Balaguer, Artesa de Segre, Ponts i l’Escola Vedruna de Balaguer han presentat els seus projectes emprenedors en el marc del projecte de Futurs emprenedors rurals. Una iniciativa que s’ha treballat durant tot el curs escolar i que avui ha arribat al seu punt culminant a l’hora de presentar els projectes finals. El projecte FER és un projecte de cooperació multilingüe que té l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor entre l’alumnat de 5è curs d’Educació.
El projecte FER esta coordinat pel Grup d’acció local Noguera Segrià Nord i al llarg del territori rural català hi participen prop de 400 alumnes d’una quarantena d’escoles. EL projecte compta amb la col•laboració indispensables dels tutors dels cursos de 5è de primària.
La jornada d’avui també ha servit per entregar el reconeixement al projecte més creatiu, el més territorial, el més comunicatiu i el més innovador.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.