El CTT Balaguer inicia una campanya de micromecenatge als comerços de la ciutat per mantenir el primer equip a Superdivisió

El futur de l’equip de Superdivisió femenina del Club Tennis Taula Balaguer està en joc. És per això que el club ha iniciat una campanya de micromecenatge, amb la col·laboració de diverses botigues i comerços de la ciutat, per tractar de mantenir el seu primer equip, el Balaguer Villart Logístic, a l’elit de la màxima categoria d’aquest esport a l’estat espanyol.

En el seu millor moment esportiu, actual sots-campió de la Superdivisió espanyola, i amb plaça obtinguda per competir a Europa la propera temporada, l’equip es troba ara mateix en perill de desaparició.

Tant la davallada dels ajuts, públics i privats, com l’incompliment de compromisos de suport per part de les administracions, han dut l’entitat esportiva més competitiva de la ciutat de Balaguer al límit de la seva continuïtat, després de 14 anys de treball i esforç, i amb uns resultats esportius excel·lents.

L’equip Balaguer Villart Logístic, que exemplifica molt bé la cultura de l’esforç i de l’esport femení, ha aconseguit també que s’associï arreu la ciutat de Balaguer amb una imatge d’èxit i de superació, i de feina ben feta, que ara corre el perill de desaparèixer.

La campanya de suport, adreçada a la ciutadania de Balaguer sota el títol de BALAGUER S’HO MEREIX, compta ja, fins ara, amb la participació de diversos comerços de la ciutat, que recaptaran les aportacions, que vulgui fer la ciutadania.

En pocs dies ja s’han adherit a la campanya les següents entitats comercials de la ciutat: L’ARLEQUÍ JOGUINES, CONGELATS SANT CRIST, ORTEU CARNS-XARCUTERIA, ESPORTS CASTILLO, CUINATS GRAELLS, BAR 1900, BAR LAS VEGAS, ESTANC SAN AGUSTÍN, CLÍNICA DENTAL BALAGUER, IL BAMBINO, GEMMA INTIM, TABERRI, ELECMA i ÒPTICA BALAGUER.

Totes aquestes entitats comercials, i d’altres que s’hi vulguin afegir, acolliran en les properes setmanes un punt de suport per recaptar qualsevol aportació, per petita que sigui, que vulgui fer la ciutadania que vulgui ajudar a la continuïtat d’aquest projecte de Qualitat, i que cregui que BALAGUER S’HO MEREIX.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.