El Club Escacs Vallfogona s’estrena a 2a Divisió Catalana amb victòria contra el Santpedor

Partides d'escacs a Santpedors (Club Escacs Vallfogona)

Partides d’escacs a Santpedors (Club Escacs Vallfogona)

El Vallfogona s’estrenava a la lliga de 2a Divisió catalana, per primera vegada després de 30 anys d’història del club.

L’equip l’ha composat, el Mestre català David Monell, última incorporació a les files del Vallfogona i gran reforç per aquesta categoria, Joshua Solaní, Jaume Parramon, Josep Lluís Cortés, Imma Montoliu, Josep Vidal, Sergi Fàbrega, Joel Solaní, Miquel Segues i Aleix Martí.
Un equip format amb molts joves de la cantera del club, que son els que l’any passat van fer ascendir l’equip de preferent a 2a Catalana.
Al principi de l’encontre, tant sols mirant l’alineació, el Santpedor sortia com a favorit del matx, ja que excepte els dos primers taulells, a la resta, els jugadors del Santpedor partien amb més de 100 punts d’ELO respecte els del Vallfogona.
Però la il•lusió d’estrenar categoria a les divisions catalanes, ha estat un jugador més i s’han endut la victòria per 4’5 a 5’5.
Pel que fa al Vallfogona-B, de la categoria segona territorial de Lleida, també s’ha endut la victòria davant l’Alcoletge per 2 a 4, i l’equip Vallfogona-C, de tercera territorial de Lleida, no ha pogut superar a l’Almenar-B, quedant 2’5 a 1’5.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.