El Club Bàsquet Balaguer cedeix el seu fons documental a l’Arxiu Comarcal

El Club Bàsquet Balaguer ha cedit el fons documental del club a l’Arxiu Comarcal de la Noguera. Així ho han signat aquest dimecres al matí l’alcalde Jordi Ignasi Vidal i el president del club, Toni Salut. Amb la signatura d’aquest contracte s’han cedit tots els documents que s’han anat conservant durant els més de 80 anys d’història que té el club de bàsquet.

Des del consistori han valorat molt positivament l’acció i han aprofitat l’ocasió  per animar a la resta d’associacions o clubs del municipi a que facin el mateix per tal de formar així un bon arxiu esportiu de tota la història de Balaguer.

Per la seva banda des de l’Arxiu es mostren molt satisfets amb aquesta primera cessió feta per part del club de bàsquet ja que d’aquesta manera s’ha encetat un nou projecte adreçat a preservar la memòria històrica dels clubs i de les associacions de la ciutat.

L’Arxiu Comarcal de la Noguera va ser creat l’any 1981 i conserva fons públics i privats de tota la comarca entre els quals cal destacar els gairebé la totalitat dels ajuntaments de la comarca, el del Districte Notarial de Balaguer i els fons fotogràfics.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.