El CF Balaguer s’estrena amb una victòria a casa

Partit entretingut els que van brindar els equips del Balaguer i la Rapitenca als aficionats que es van desplaçar fins al municipal de Balaguer per veure l’estrena local de l’equip vermell en la temporada 2015-2016.

Els primers compassos de partit van estar dominats per l’equip tarragoní que tenia més la pilota. La possessió, però, no era sinònim d’ocasions de gol i el Balaguer feia mal al contraatac. Una pilota llarga a l’esquena blava va obligar al porter visitant cometre una falta perillosa a la frontal de l’àrea, Adrià no va aprofitar el llançament i va estavellar la pilota contra la tanca.

La primera opció per l’equip tarragoní va arribar després d’un servei de córner, David Silva va engaltar un potent xut des de la frontal de l’àrea que Alfred va rebutjar amb solvència.

L’ocasió de la Rapitenca va fer posar en alerta a l’equip vermell i va ser a partir d’aquest moment que va disposar de les millors ocasions de la primera part. Adrià Fernández ho va intentar amb una vaselina que  va sortir per damunt del travesser i Isaac va fer el mateix amb un xut des del balcó de l’àrea gran.

L’ocasió més clara d’aquest primer temps va ser novament per Fernández que a passada de Carles Martínez va enviar la pilota al travesser de la porteria. Abans del descans el Balaguer encara va disposar d’una nova ocasió, aquest cop va ser Galceran qui no va aprofitar l’1 contra 1 amb el porter.

La segona meitat va començar amb l’equip visitant decidit a obrir el marcador , Andreu Guiu va obligar a Alfred a fer una gran intervenció, poc minuts després mateixos protagonistes i mateix desenllaç, Alfred desvia amb la punta de la bota aquest 1 contra 1 amb Guiu.

I del possible 0-1 es va passar a l’1-0, Galceran condueix una pilota a 3/4 de camp i li dona Adrià que de primeres li serveix a Marc Sánchez perquè aquest marqui l’1-0 amb una gran estirada.

Amb el gol vermell la Rapitenca va quedar molt tocada, més encara quan va veure com Isaac Solanes aprofitava una sortida en falç del porter Josué pressionat per Adrià i col·locava el 2-0 al marcador.

Amb el partit encarrilat el Balaguer es va dedicar a mantenir el resultat, tot i així els vermells encara van gaudir d’alguna ocasió per ampliar el marcador.

Al final de l’encontre, Cortés es mostrava satisfet amb el resultat i el rendiment dels jugadors.

Per la seva banda Nando Crespo entrenador de la Rapitenca va consioderar que el resultat havia estat injust.