El CF Balaguer guanya a la Rapitenca

El Balaguer va sumar la seva sisena victòria consecutiva a Sant Carles de la Ràpita en un complicat partit en que els de la Noguera van acabar guanyant per 0-2.

El rapitencs van disposar de les millors ocasions de la primera part en peus de les recents incorporacions blaves, Alex Fores i Sergi Jose.  Però la defensa vermella en algunes ocasions, el porter Alfred en d’altres i el travesser  van evitar que els homes de Nando Crespo s’avancessin al marcador.

A la segona meitat el paisatge va canviar completament, els homes de Jordi Cortés es van quedar amb el control de la pilota i Genís i Adrià van donar els primers avisos a la defensa local.

Al minut 63 va arribar el primer gol del partit. Galceran fa una gran cavalcada per la banda que serveix Adrià i aquest remata a plaer per posar per davant als de La Noguera.

Els tarragonins van quedar tocats després del gol i minuts després van demanar un penal per unes possibles mans a l’interior de l’àrea de la defensa vermella. L’àrbitre va fer cas omís a les protestes. Els ànims blaus es van crispar més després que el col·legiat Jesús Martínez Navarro expulsés a Albert Villaroya per una forta entrada a Adrià.

Al minut 80 l’àrbitre va tornar a ser el protagonista després de mostrar la segona targeta groga a Isaac per una desafortunada acció . En la mateixa jugada el col·legiat també va mostrar targeta groga Adrià. La cartolina al davanter vermell  significa la 5a del cicle i per tant tampoc podrà jugar el proper partit de Lliga.

Al partit encara li quedava un sobresalt més pels tarragonins i es que en busca de l’empat a la desesperada, Clivillé que havia substituït Adrià, va sentenciar el partit amb una magnífica vaselina.

Al finalilitzar el partit satisfacció per part vermella i disconformitat amb l’arbitratge de Nando Crespo, entrenador de la UE Rapitenca.

Amb aquesta victòria el Balaguer encara la jornada de descans més líder que mai a 5 punts del segon classificat la Unió esportiva Castelldefels. El futbol al grup 2 de la primera catalana i al municipal de Balaguer tornarà el proper diumenge 14 amb el derbi lleidatà de la categoria.