El CF Balaguer consolida el liderat amb una victòria per 4 a 2 contra el Suburense

Balaguer i Suburense van disputat un partit entretingut al Muncipal de Balaguer on no hi van faltat gols ni jugades polèmiques.

Els locals es van veure sorpresos molt aviat quan després d’un córner, Eduardo Díaz va aprofitar una pilota morta a l’àrea petita per col·locar el 0-1.

Als vermells els hi quedava quasi tot el partit per capgirar el marcador i tot i no tenir el partit controlat ho van poder fer en una jugada que Miquel de l’Àguila va enviar al fons de la red. L’àrbitre però, el va anul·lar per possible fora de joc del jugador vermell.

El Balaguer va seguir buscant la igualada i va arribar pocs minuts després, Adri fa una gran jugada per banda que Sergi Galcerán remata de cap per tal d’empatar el partit.

Amb la igualtat al marcador els vermells van tranquil·litzar una mica el partit i van gaudir dels millors minuts de joc de la primera part. Exemple d’això va ser la jugada clau del partit, Galceran condueix una pilota a l’interior de l’àrea i veu com Eduardo Díaz li fa penal, l’àrbitre no va dubtar un segon en xiular la pena màxima i enviar al jugador del Suburense al vestuari després de mostrar-li la segona targeta groga. Adri va transformar el penal.

Quan ja semblava que amb aquest resultat s’arribaria al descans un contraatac de l’equip de Sitges va permetre tornar les taules al marcador.

La segona meitat va començar igual que la primera, amb gol. Aquest cop va ser el Balaguer qui va obrir marcador. Iván va col·locar una gran xut a rans de pal i va situar el 3-2 al marcador.

Els desgast físic dels visitants i l’avantatge en el marcador van permetre al Balaguer ser el clar dominador de la segona part. Els vermells tenien més la pilota i fruit d’aquesta possessió va arribar el gol de la sentència, Adrià novament fa una gran jugada que el porter atura, Galcerán, molt actiu durant tot el partit, aprofita el rebuig per situar el 4-2 definitiu al marcador.

Amb el partit controlat el Balaguer es va dedicar a conservar el resultat per no patir més sobresalts. Al finalitzar el partit Jordi Cortés es mostrava content amb el resultat i destacava la feina realitzada pels jugadors que havien iniciat el partit a la banqueta.

Per la seva banda l’entrenador del Suburense es mostrava resignat amb el desenvolupament de l’encontre.

Amb aquesta victòria el Balaguer continua líder de la categoria.