El Balaguer va caure aquest diumenge a Amposta per 2 gols a 0 davant d’un rival directe per la permanència. Amb aquesta nova derrota, els de Joan Roca, s’acosten perillosament a la zona de descens.

La primera part va ser d’un tímid domini de l’amposta.  Els tarragonins van saltar al terreny de joc amb les idees molt clares. Al minut 45 Becerra va centrar perquè Gustavo engaltés un obús imparable. Alfred no va poder fer res per evitar el gol que va ser un cop moral per l’equip balaguerí.

A la represa l’Amposta no es va fer esperar i Dani Bel va marcar el 2 a 0 al recollir el rebuig d’un gol de Becerra que va topar amb el pal. La defensa del Balaguer es va quedar aturada i el davanter va enviar la pilota al fons de la xarxa.

A partir d’aquí el partit va anar decaient en intensitat. Els locals es sentien superiors i el Balaguer no semblava tenir forces ni ànim per empatar. Amb el 2 a 0 es va arribar a la fi del partit.

Una nova derrota per als rojos  que els situa a la 13a posició de Primera Catalana, a dos punts de la zona de descens,  i a 17 punts del líder, el Martinenc.