El centre Espai Orígens de Camarasa reobre les seves portes i activitats a partir de l’1 de juliol

Espai Orígens de Camarasa (Foto: Arxiu)

El centre Espai Orígens de Camarasa reobre les seves portes i activitats a partir de l’1 de juliol després del període de confinament provocat per la Covid-19. En la seva represa d’activitats, oferirà visites guiades al jaciment neandertal de la Roca dels Bous, a la Cova del Tabac, a l’espai de memòria del Merengue, a l’embassament de Sant Llorenç de Montgai i a la Presa de Camarasa.

Totes les activitats es realitzaran seguint els protocols de seguretat establerts i sota reserva prèvia, per tal de garantir la disponibilitat i els aforaments permesos. Tots/es els interessats poden contactar amb el centre per reservar les seves visites ja sigui per telèfon en el 973420427-ext 2 o bé via email a espaiorigens@gmail.com. El centre romandrà obert només per la recepció de les visites concertades.

Durant aquest període estival el centre oferirà novetats en les seves visites, com la nova visita amb tauletes a la Cova del Tabac i experiències en les quals es combinen patrimoni cultural i productes de proximitat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.