El Castell del Remei continua vetllant per la diversitat d’ocells a la finca

Instal·la 15 caixes-nius més a les arbredes de l’entorn per millorar l’ecosistema

Castell del Remei ha incrementat el nombre de caixes-nius a les arbredes de la finca històrica amb la col·locació de 15 unitats més, per tal de millorar l’ecosistema. Aquesta acció, que compta amb la col·laboració de la Fundació Trenca, afavoreix la fixació de la població d’ocells i l’atracció d’una major diversitat d’espècies que colonitzin procedents d’altres territoris donant opció a l’anidatge i cria en la propietat vitivinícola.

La col·locació dels nius que són per a pàrids, pit roig i raspinells afecten una superfície d’entre 10 i 15 hectàrees. Els arbres on s’han instal·lat són àlbers, til·lers, plàtans, pins, alzines, acàcies, freixes, moreres i xops, tenint en compte les millors condicions per a afavorir la biodiversitat de l’espai natural.

En aquesta mateixa línia, a principi del mes de febrer es van instal·lar al Castell del Remei nius d’oreneta de cua blanca a la façana sud del Santuari de la Mare de Déu del Remei. Per tal de dur a termes aquests treballs, s’ha requerit un camió ploma amb cistella d’elevació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.