El carrer Barcelona serà de sentit únic quan es reobri a la circulació

Es preveu que a meitats de mes el carrer recuperi la normalitat

Set mesos després les obres del c/Barcelona encaren el tram final i es preveu que a mitjan desembre ja es pugui obrir la circulació a vianant i trànsit rodat. Serà a partir d’aquell moment que aquest tram de carrer tindrà un únic sentit de circulació des de la plaça de la sardana en direcció la variant
Insert jordi ignasi vidal_Paer en Cap de Balaguer
Des de la Paeria esperen que en els pròxims dies es comenci la pavimentació del carrer i un cop passat el pont la via torni a l’absoluta normalitat. En aquest sentit, des de la paeria entenen el malestar d’alguns veïns de la zona a causa de la durada de les obres.
Al llarg d’aquests mesos s’ha completat un arranjament integral del carrer, ampliant voreres, millorant l’accessibilitat a les zones de vianants i substituint la xarxa de subministraments del tram de carrer que va des de la plaça de la sardana fins al carrer Almatà.
Es tracta d’una actuació global que forma part del projecte d’arranjament i humanització de l’espai públic i que pretén ampliar les voreres del tram del carrer que va des de la plaça la Sardana fins al carrer Almatà.

Informa: M.Daviu i A.Vallverdú

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.