El Carnestoltes 2021 de Balaguer serà virtual

La Paeria estudia la fórmula exacta de la festa però ja ha avançat que en cap cas podrà ser una celebració una festa presencial

Aquestes imatges no es podran repetir enguany a Balaguer. La Paeria de la capital de la Noguera ha anunciat que aquest 2021 el carnestoltes de la ciutat haurà de ser virtual. Si bé ja era una opció que s’havia contemplat, la prorrogació de les mesures sanitàries fins a meitats de febrer han confirmat que enguany el dia de les disfresses serà encara més enginyós que habitualment.

En tot cas el Paer en Cap de Balaguer si que ha manifestat la voluntat de realitzar concursos de disfresses.

La Paeria ha manifestat que tot i que no hi haurà la rua escolar si que hi pot haver carnestoltes a les escoles si els centres educatius ho requereixen, això sí seguint tot les mesures de sanitat necessàries.

Vidal ha explicat que des de la Paeria encara es treballa en quina serà la fórmula exacta de la celebració però si que ha deixat clar la importància de poder celebrar-ho d’alguna manera.

En els propers dies la Paeria presentarà l’edició d’enguany d’una festa atípica que està prevista que es celebri el cap de setmana del 20 i 21 de febrer.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.