El canal Algerri-Balaguer subministrarà l’aigua de la gossera municipal

Amb el subministrament des del canal Algerri Balaguer es pretén que el cost sigui menys elevat i s’aposta per una millor solució en l’aspecte medi ambiental.

L’ Ajuntament de Balaguer ha arribat a un acord per tal de subministrar amb l’aigua del canal Algerri Balaguer la gossera municipal ubicada al Pla del Casat.  Actualment el subministrament d’aigua de la gossera era a través d’aigua de boca enviada per les masies properes a l’equipament. Amb el subministrament des del canal Algerri Balaguer es pretén que el cost sigui menys elevat i s’aposta per una millor solució en l’aspecte medi ambiental.

El consistori també ha arribat a un acord pe fer el mateix procediment amb l’escorxador municipal i el cementiri. En el cas del refugi d’animals l’arribada de l’aigua coincideix temporalment amb l’obtenció dels permisos per posar en marxa l’equipament,  això permetrà que s’encari la recta final per posar a punt un equipament del que en van començar les obres fa més de deu anys.

L’acord per fer arribar l’aigua del canal als equipaments municipals es va aprovar en el pel del passat dijous 25 de juliol.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.