El C.F.Balaguer segueix intractable

El Balaguer va visitar Cornellà per disputar el partit corresponent a la jornada 9 del grup 2 de la primera catalana que l’enfrontava contra el Sant Ildefons.  El conjunt de la Noguera van donar continuïtat a la seva ratxa triomfal d’aquesta temporada amb  dos gols d’Adrià, ja en el segon acte del partit. D’aquesta manera els vermells, ahir de grocs, continuen al capdavant de la classificació sense conèixer la derrota.

El conjunt de la Noguera va madurar al partit contra els deixebles de Javi Gómez com més còmodes es senten quan juguen de visitant, des de la defensa i amb ràpides transicions en atac. Així va concórrer el primer acte del partit que tot i tenir el domini de la pilota, els del Llobregat  no van aconseguir generar perill a la porteria dels homes de Cortés.

En la segona meitat la qualitat dels visitants va ser determinant en el desenllaç del partit. Al minut 58 Adrià va obrir el marcador després de guanyar una pilota a l’esquena de la defensa local. Amb el 0-1 al marcador els homes de Cortés van consolidar, encara més, la defensa i no van donar opcions al Sant Ildefons que va veure com el partit se li escapava definitivament de les mans al minut 78 quan en una polèmica jugada Garcia va ser expulsat després a cometre una falta a Adrià que posteriorment, el mateix Adrià, va convertir en el 2-0 definitiu.

Amb aquesta victòria i l’empat de l’ Almacelles el Balaguer es situa líder en solitari de la categoria.