El C.F.Balaguer perd el liderat

El Balaguer va perdre la imbatibilitat davant del Sant Cristóbal en el partit que enfrontava primer contra segon de la primera Catalana. Els de la Noguera, que amb aquesta derrota van cedir el liderat, van tenir el domini del partit durant els 90 minuts i tot i gestar una molt bons primers 15 minuts no va poder perforar la porteria egarenca fet que va permetre als blanc-i-blaus, molt ben posicionats en defensa, avançar-se  en el marcador després d’aprofitar una errada en defensa dels  vermella. Amb aquest resultat es va arribar a l’equador del partit fet que va condicionar molt els 45 minuts restants.

A la represa la tònica va ser similar, ara però, amb la defensa egarenca més poblada i amb el conjunt de la Noguera  amb la necessitat imperial de marcar un gol.

Finalment un altre error individual de la saga vermella va permetre al Sant Cristóbal sentenciar el partit i establir el 0-2 definitiu que li permet alçar-se fins a la primera posició de la taula de classificació. Al finalitzar el partit Jordi Cortés es mostrava molt molest amb l’actitud de l’equip els  darrers 15 dies en els entrenaments i amb la baixa d’Alberto Bañuelos  que aquesta setmana s’ha confirmat que abandonarà la disciplina vermella per unir-se a un club de segona catalana.

El Balaguer es desplaçarà la setmana que ve al Baptista Millà  on mirarà de retrobar-se amb la victòria davant del Santboi.