El balaguerí Pol Fernández guanya la 2a edició de la Cursa Donem Sang de Bellpuig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Podi de la cursa (Autor: Jose Fernandez)

El passat diumenge 25 d’octubre es va celebrar la II edició de la cursa Donem Sang a Bellpuig. Hi van participar més de 400 atletes entre les curses de 10 i 5 km, i la caminada. El balaguerí Pol Fernandez, guanyador de l’any passat, va revalidar la victòria guanyant amb autoritat i rebaixant en casi 2 minuts l’anterior rècord  i deixant-lo en 34min i 43 segons a la cursa de 10Km.

És la tercera cursa de 10km que guanya aquest any a més de varies milles i curses de 5km. Avui dia, Fernández és l’atleta balaguerí amb més curses guanyades i amb més progressió de la seva edat de les comarques lleidatanes. Aquest any correrà a les files de la Joventud Atlètica de Sabadell totes les curses federades de cross, pista coberta i pista aire lliure a la categoria de promesa a nivell català i nacional.