El balaguerí Francesc Mirada guanya el Cooling Prize

El balaguerí Francesc Xavier Mirada, ha estat guardonat amb el Cooling Prize que atorga la British Geotechincal Association (BGA), un dels guardons més prestigiosos del món de l’enginyeria geotècnica. El concurs dirigit a enginyers menors de 30  anys, es basa en l’elaboració d’un article tècnic sobre qualsevol tema relacionat amb l’enginyeria del sòl.

Mirada va desenvolupar un article tècnic basat en un estudi ja existent, validant i ampliant el treball amb uns resultats que podrien permetre explicar millor les causes que poden portar a la inestabilitat del sòl provocant despreniments de terra.

Amb aquest premi Mirada, s’ha guanyat assistir a la conferència de Joves Enginyers Geotecnics de Seul, Korea, com a delegat del Regne Unit, i presentarà també el seu article e la conferencia anual de la British Geotechincal Association a Londres.

Actualment Xavier Mirada treballa al Departament de geotècnia i túnels d’Arup, una consultora d’enginyeria i disseny amb més de 12.000 treballadors i presència internacional en 42 països.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.