El balaguerí Antoni Salud dirigeix el curmetratge “El Cantar de las Calles”

El film sorgeix com un projecte universitari amb l’objectiu de reivindicar el cinema d’autor i està obert a la col·laboració ciutadana

El balaguerí Antoni Salud és el director i guionista del curtmetratge “El Cantar de las Calles”, una obra que ha nascut com un treball universitari, però que té la finalitat d’anar més enllà perquè vol reivindicar el cinema d’autor divulgant artistes joves i independents del territori. “Projectes com aquest necessiten la visibilitat més gran possible, perquè no només es tracta d’una idea proposada per estudiants, sinó que és part d’un sector més que ha estat perjudicat per la pandèmia i que es troba actualment amb moltes dificultats per seguir endavant” ha assegurat Salud.

El film, que s’espera enregistrar-lo al setembre i enllestir-lo el febrer del 2022, està ambientat a l’Espanya dels anys 90 i narra la història de dos narcotraficants (els germans Pezuñas i Salao) que estan disposats a donar-ho tot per aconseguir els seus somnis encara que això els obligui a entrar en un món del qual els serà molt complicat sortir-ne. D’aquesta manera, “El Cantar de las Calles” parla sobre la lluita, el sacrifici i la immoralitat a la qual algú pot arribar per tal d’aconseguir el que més desitja. El director explica que per finançar la producció del rodatge s’ha obert una campanya de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami, amb la qual ja s’han recaptat més d’un miler d’euros.

A banda de Salud, Júlia Santisteban, directora d’art, Cristina Borràs, productora, Elisabet Cuesta, ajudant de producció, Iván Mulero, director de càsting, Albert Bové i Aina Graupera, director/a de fotografia i Júlia Garcia, script, són alguns dels membres que formen l’equip de rodatge del director de la capital de la Noguera.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.