El Balaguer Villart Logístic, líder a Superdivisió Femenina

El Balaguer Villart Logístic va jugar el seu primer partit com local contra el Quadis CN Mataró. Les balaguerines  es han estrenar  a casa després de la històrica victòria ara fa una setmana a Cartagena.  Davant hi havia un Mataró que com les de la Noguera no havien estrenat la seva casella de derrotes i comptaven els 3 partits disputats amb victòria.

Però el que semblava un pugna molt igualada sobre la taula no va ser així. Les de la Noguera van fer via molt aviat i van derrotar a les del maresme per un contundent 4-1 cedint només 3 jocs en tot el partit.

Tingting Wang va ser l’encarregada d’avançar al Balaguer Villart Logístic  amb un contundet 3-0 (11-4, 11-5. 11-6) contra Galia Dvorak. Amb el segon partit arribava el torn d’Anna Biscarri que no va poder superar a Maria Pérez i va caure derrotada per 0-3 (6-11, 9-11, 11-13)

Yanlan Li, que va demostrar una vegada més passar per un fantàstic estat de forma, va ltornar avançar en el marcador a les de la Noguera guanyant per 3 a 0 (11-4, 11-7 i 11-5) a Catalina Miranda.

La parella Wang i Li van derrotar a Dvorak i Perez també per 3-0 ( 11-6, 11-6. 12-10) i obrien així  diferència en el marcador general del partit.

Finalment Tintig Wang va estat l’encarregada de firmar el 4-1 definitiu davant Maria Pérez. Al final del partit la jugadora del Balaguer Anna Biscarri es mostrava molt satisfeta amb els darrers resultats aconseguits en les dos últimes jornades.

Amb aquesta victòria el Balaguer Villart Logistic continua als lloscs capdavanters de la classificació amb 4 victòries i cap derrota. La taula de la Superdivisió femenina l’encapçala l’UCAM Cartagena que compta amb un partit més que les de la Noguera.

La setmana que ve Biscarri i companyia viatjaran fins a Ankara (Turquia) per disputar la 3a Ronda de la ETTU Cup.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.