El Balaguer Villart Logístic fa el pas a Europa

Finalment i després d’ajornar la decisió unes setmanes el Balaguer Villart Logístic s’ha inscrit a la European Table Tennis Union Cup.

D’aquesta manera l’equip balaguerí iniciarà la temporada vinent aquesta nova aventura europea, després d’una brillant temporada esportiva en que ha aconseguit ser sotscampió de la Superdivisió, medalla de plata al Campionat de Catalunya, i medalla de bronze al Campionat d’Espanya.

Paral·lelament el Club Tennis Taula Balaguer dóna per acabada la campanya de micromecenatge “Balaguer s’ho mereix” a través de les guardioles instal·lades en diferents comerços.

Així mateix el Club vol agraïr la col·laboració de tota la ciutadania que ha contribuit a aquesta campanya, amb qualsevol que hagi estat la seva aportació, i no només econòmicament, sinó també amb la seva solidaritat, el seu suport i la seva amistat. Les jugadores de l’equip balaguerí portaran el nom de la ciutat i el passejaran per Catalunya, per Espanya i per Europa, sabent que al darrera hi ha els noms de cadascun dels ciutadans i de les ciutadanes de Balaguer.

Ara queda esperar que, probablement a partir de meitats de juliol, l’ETTU faci el sorteig per designar en quin país jugarà, i contra quin grup d’equips s’haurà d’enfrontar l’equip balaguerí en la primera eliminatòria europea, que acostuma a tenir lloc el primer cap de setmana de setembre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.