El Balaguer Villart Logístic es proclama Subcampió de la Superdivisió

Equips de Superdivisió en l'últim encontre de la lliga (Rosa Sauret)

Equips de Superdivisió en l’últim encontre de la lliga (Rosa Sauret)

El Balaguer Villart Logístic acaba la temporada de lliga proclamant-se subcampió de la Superdividió, la màxima categoria del tennis taula a Espanya, després de derrotar a domicili al Suris Calella per 1 a 4. Amb aquesta victòria les de la Noguera s’igualen en punts al Fotoprix Vic, però l’avancen pel seu millor average, i li prenen així el subcampionat que les osonenques han vingut obtenint en els darrers anys.

L’encontre va tenir poca història, després de la novament magistral alineació presentada per l’entrenadora Anna Biscarri. En el primer partit, Tingting Wang s’enfrontava a Sofia-Xuan Zhang, a qui derrotava fàcilment per 0 a 3 (3-11, 5-11, 4-11). En el segon, Yan Lan Li obtenia una victòria clau guanyant la calellenca Nora Escartin pel mateix resultat de 0 a 3 (5-11, 6-11, 4-11). Anna Biscarri, que ja havia assumit la seva derrota amb l’alineació, queia davant la millor jugadora rival, l’experimentada Jéssica Hernández per 3 a 0 (11-1, 11-4, 11-2).

A partir d’aquí, victòria clara en el partit de dobles per la parella formada per Wang i Li sobre Hernández i Escartin per 0 a 3 (3-11, 1-11, 3-11), mentre que Tingting rematava la feina amb un nou 0 a 3 sobre Nora Escartín (2-11, 5-11, 5-11), posant així l’1 a 4 final al marcador.

Amb aquest històric subcampionat de lliga el Balaguer Villart Logístic ha donat la sorpresa a Espanya interposant-se entre els dos grans equips que han mantingut durant molts anys la supremacia a la Superdivisió, l’UCAM Cartagena i el Fotoprix Vic, amb un pressupost reduït en comparació amb el dels dos equips històrics més potents d’Espanya, i amb un equip que s’ha mantingut intacte des del seu inici a la Superdivisió, però que ha anat millorant i agafant confiança dia a dia, a base de combinar esforç, qualitat tècnica i intel·ligència tàctica.

L’any vinent el Balaguer Villart Logístic tindrà la opció de portar el nom de Balaguer, de Lleida i de Catalunya per Europa competint amb els millors equips del continent en la ETTU Cup, mentre que, ja en aquesta mateixa temporada, del 21 al 29 de juny, competirà per primer cop al Campionat d’Espanya que se celebrarà a Antequera (Málaga) amb opcions de podi.

Però tot això només serà possible si obté el recolçament i l’ajut econòmic que li falta, tant de les entitats públiques com de les privades.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.