El Balaguer trenca la ratxa de 10 partits sense perdre

No va poder ser, el Balaguer va perdre el passat dissabte la ratxa de 10 partits consecutius sense conèixer la derrota  en caure al camp del Tàrrega per 1-0.

A la primera part els de la Noguera van aguantar bé les envestides d’un rival que es jugava la vida. Una defensa ben situada i el porter Crisos van permetre al Balaguer arribar al descans amb el 0-0 inicial.

En la represa però, els vermells van veure com al minut 55 una jugada a pilota aturada rematada per Egea situava l’1-0 al marcador.

Els de l’Urgell van intentar sentenciar el partit al llarg de la segona part, però el resultat ja no és mouria i els punts es van quedar al Municipal Joan Capdevila.

Al final del Partit Joan Roca lamentava no poder haver donat continuitat a la ratxa victoriosa del Balaguer, per la seva banda José Luis Ruiz, entrenador del Tàrrega celebrava poder arribar a la darrera jornada depenent d’ells mateixos per tal d’assolir la salvació.

En l’última jornada  Balaguer rebrà  la visita de l’EFAC Almacelles, que juntament amb Tàrrega i Igualada és jugaran les places de descens que queden per decidir de la categoria.