El Balaguer s’imposa davant del Mollerussa per 3 a 0

Nervis i molta emoció en el derbi lleidatà que enfrontava el Balaguer amb el Mollerussa. Els de La Noguera venien de perdre el seu primer partit davant el Rapitenca i el Mollerussa necessitava la victòria per sortir de la zona de descens. El partit va començar bé pels visitants que van arraconar un Balaguer que no acabava de generar ocasions. El Mollerussa va tenir les ocasions més clares de la primera part, però Alfred es va convertir en el protagonista i va salvar el Balaguer  d’encaixar un gol. Fins a 4 aturades de mèrit va fer el porter del Balaguer en els primers 45 minuts. A la represa es van canviar les tornes i el Balaguer va agafar les regnes del partit i va dominar davant el Mollerussa . Els germans Darias serien els autors del 3 gols del partit. Al minut 51 Yerai rematava de cap una centrada d’Isaac Solanes i feia l’1 a 0 pels balaguerins. Al minut 73 el seu germà Víctor remataria al fons de la xarxa una pilota molt disputada dins l’àrea i faria el 2-0. Seria novament Yerai l’encarregat de sentenciar el partit i fer el 3 a 0 en una jugada de córner que acabaria amb una frec a frec entre el porter del Mollerussa i un dels jugadors del Balaguer durant la celebració del gol.

Victòria merescuda per l’equip de Joan Roca que se situa quart a la classificació amb 22 punts.