El Balaguer s’estrena amb golejada davant la seva afició

El Balaguer celebrava la diada al camp. El nou equip de Cortés es va estrenar a casa davant la seva afició conta el Vilaseca exhibint un gran potencial des del primer minut de partit.  Genís seria l’encarregat d’obrir la llauna al minut 12  rematant amb la cama dreta una passada d’Asier. La davantera vermella va fer anar de corcó a la defensa groga durant tot el partit. La connexió Genís, Adrià Asier va exhibir una bona sintonia i Pugi s’hi afegiria en la jugada del segon gol per oferir una passada de la mort des de la banda esquerra que remata Adrià per fer el 2 a 0 abans de la primera mitja hora de joc. Els grocs en prou feines trepitjarien l’àrea d’Alfred que només va haver d’intervenir en un parell d’accions sense massa perill. Al minut 90 Adrià culminaria una carrera al contraatac amb una vaselina per fer el tercer i tancar el partit definitivament.

Amb aquesta victòria el Balaguer es situa líder amb 6 punts empatat amb el Suburense.