El Balaguer perd contra l’Almacelles i haurà de guanyar a l’Andorra en la última jornada per salvar la categoria

Un Balaguer tocat per la crisi interna que viu el club ha caigut derrotat aquest diumenge davant l’Almacelles en un partit amb poques ocasions i poc joc.

El derbi va començar amb la protesta dels jugadors del Balaguer, que van renunciar a jugar el primer minut del partit.

Durant la primera part poques aproximacions a les àrees. Cap dels dos equips va tenir el control de la pilota però l’Almacelles va saber com generar alguna ocasió de perill.

Els visitants es van trobar amb un gol al Minut 42 que no s’esperaven.

Ja a la segona part i amb el 0 a 1 al marcador, el Balaguer va tenir més domini sobre el joc. Va aconseguir generar diverses ocasions per empatar el partit però la falta de sort de cara al gol ho van impedir. Juan Carlos va ser un dels jugadors que més oportunitats va tenir de marcar.

Els minuts passaven i els vermells s’acostaven a la porteria rival cada vegada amb més perill, però sense encert. En el temps afegit, un contraatac de l’Almacelles va sumar el segon gol que va acabar d’enfonsar els de la Noguera.

El Balaguer s’ho jugarà tot a Andorra per aconseguir la salvació. De moment els problemes extra esportius no ajuden.