El Balaguer es retroba amb la victòria a Catllar

El Balaguer va trencar, a el Catllar, amb la dinàmica negativa que arrossegava des de fa tres jornades i on els homes de Cortés només havien aconseguit un dels nou punts possibles.

Els vermells  van saber patir en una primera part on la diferència a la taula de classificació entre els dos rivals pràcticament no es va notar. Tot i portar els pes del partit les ocasions més clares d’aquest acte van venir per part tarragonina fet que va fer esforçar-se a fons ala defensa i  el meta vermells per mantenir la porteria a zero.

A la segona meitat les coses van canviar molt aviat, Marc Sanchez  va obrir la llauna per l’equip de La Noguera. Amb el 0-1 els deixebles de Cortés van trobar la tranquil·litat necessària que no havien tingut en els minuts anteriors. A l’equador de la segona meitat els de La Noguera  van ampliar la diferència mitjançant Sergi Galceran que va aprofitar rebuig dins de l’àrea local.

Adrià Fernandez i Ivan Fontana van culminar la golejada amb dos dianes al fil del final de l’encontre.  Amb aquesta victòria el Balaguer empatat a 44 punts amb Santboià i Vilanova, 1r i 3r respectivament. El proper partit dels de Cortés serà a casa contra el Castelldefels, immediat perseguidor dels tres equips que encapçalen la taula de classificació.