El Balaguer cau a casa contra l’Alpicat en el derbi lleidatà

El Balaguer ha encaixat aquest diumenge una dura derrota davant l’Alpicat per 0 gols a 2. Els homes de Joan Roca no van aconseguir encarrilar bé el partit i van deixar escapar 3 punts davant el cuer de Primera catalana.

En la primera part, l’Alpicat es va avançar amb una excel·lent rematada de cap de Xavi Gomà. Els vermells van haver de remar a contracorrent durant la resta del partit i no van ser capaços de rematar bé en algunes de les jugades més clares de perill.

L’Alpicat va poder fer el segon, però Alfred va estar molt segur sota els pals. La falta d’encert i la mala sort van evitar el gol dels vermells en vàries ocasions.

A la represa l’Alpicat va gaudir d’un parell d’ocasions clares per fel el segon, però el porter balaguerí, molt encertat, ho va impedir.

Poc minuts després va arribar la polèmica, amb un possible penal a l’àrea del Balaguer. Tot i les protestes la jugada va continuar, i va ser a l’altra banda del camp on l’àrbitre si que va assenyalar penal, en aquest cas favorable al Balaguer, per una falta sobre Isaac  Solanes.

Parra des del punt de penal va veure com el porter visitant aturava el seu xut des dels 11 metres.  Aquest fet va provocar que els  de la Noguera pugessin la intensitat, però en un contraatac Xavi Goma va tornar a marcar pels visitants posant el 0 a 2 definitiu.

Aquesta derrota li complica la situació al Balaguer que està a tocar de la zona de descens. Des d’algun sector de l’afició es posava en dubte la  implicació i intensitat dels jugadors, crítica a la que Joan Roca respon que s’ha de confiar en l’equip.