L’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer incorpora instal·lacions per a cavalls

Aquest curs el centre ha incorporat cinc cavalls amb els que els alumnes de cicles formatius augmenten les seves hores de pràctica evitant desplaçaments

L’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer suma a les seves instal·lacions boxes per a cavalls. Ja comptava amb unes bones instal·lacions ramaderes amb allotjament per a vaques de carn, ovelles, truges, conilles i aviram. Aquest curs el centre ha incorporat cinc cavalls amb els que els alumnes de cicles formatius augmenten les seves hores de pràctica evitant desplaçaments.

Aquest trimestre són els alumnes del cicle superior de Ramaderia i assistència en sanitat animal els qui realitzen pràctiques amb cavalls. Les noves instal·lacions els permet treballar-hi al llarg de la setmana sense haver de dedicar-hi un dia sencer. Per als alumnes aquesta ha estat una grata notícia.

L’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer compta també amb un cicle mitjà de Producció agropecuària. Alumnes d’arreu del territori català i fins i tot de l’Estat espanyol venen a la Noguera a formar-se al centre que cada any omple les seves places.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.