La Dolça Revolució presentarà al·legacions a la multa imposada pel Departament de Salut

El Departament de salut ha imposat una multa de 90.001 euros a l’associació Dolça Revolució per informar a la pàgina web sobre l’ús terapèutic del clorit de sodi contra l’autisme.

Segons els membres de l’associació la informació es va retirar de la pàgina web un cop rebut el requeriment de la generalitat no obstant segons l’administració no es va fer a temps i la sanció ha arribat igualment

Ara des de l’associació treballen per presentar al·legacions d’una sanció que podria deixar la Dolça Revolució molt tocada després d’haver pagat ja una multa pels etiquetatges dels seus productes.

Segons afirma el president de l’associació la sanció ha arribat després de la polèmica conferència que es va realitzar a la capital de la Noguera sobre els efectes recuperadors del clorit de sodi en les persones autistes.

La sanció ha arribat pocs dies abans de que es celebrés la fira de l’alimentació i salut coorganitzada per la Dolça Revolució i Slow food terres de Lleida. Francesc Rubió ha explicat que durant la fira aprofitaran les conferències per llegir diversos escritr reivindicatius i no descarta iniciar una campanya de recollida de diners per en un futur poder fer front a la sanció si finalment es confirma.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.