Dolça Revolució aplega novament centenars de persones a Sant Pere de Ribes sense mesures de seguretat contra la Covid-19

 

La Dolça Revolució va tornar a aplegar dimarts a Sant Pere de Ribes centenars de persones (prop d’un miler segons afirmen), la majoria sense mascareta ni mantenir la distància de seguretat recomanada per prevenir contagis de Covid-19. Es tracta del segon encontre d’aquestes característiques que s’organitza a la localitat, després de que es va fer el passat 14 de juliol. L’activista i pagès de Balaguer Josep Pàmies remarca que l’acció es va fer “sense por al virus ni als governs repressors”. Així mateix, assegura que malgrat tractar-se d’una convocatòria pública, la policia no hi va anar, per la qual cosa considera que estan “guanyant el pols al virus polític”. Durant la trobada es va parlar sobre els beneficis de les plantes medicinals.


Informa: ACN / Vídeo: Josep Pàmies

5 comentaris

 • un observador

  A Balaguer TV: Us heu deixat l’àudio.

 • Delfí Sanuy Castells

  Fart de terraplanistes, negacionistes de l’evolució o del canvi climàtic, del mètode científic, fart de paranoics del 5G, dels antivacunes, de sectes religioses, d’ecologistes que no saben ecologia i de conspiranoics fe tota mena. Prou l’edat media es va acabar amb Descartes i Galileu. Prou prou prou.

  • un observador

   Estic molt d’acord, Delfí.

  • Santi

   Tota la raó. Millor posar-se la mascareta i obeir cegament el que ens diguin els governants, que saben el que es fan. Aixi ens va, per cert.

 • Rosa Siuraneta

  Ningú pot detenir aquest complets i el seu guru?

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.