El documental “El desequilibri perfecte” tanca els actes commemoratius del Dia Mundial de la Salut Mental

El documental explica el projecte “Amb Experiència Pròpia” a partir del testimoni de tres dels participants en el programa de la Federació Salut Mental Catalunya

La sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer va ser ahir al vespre l’escenari de la cloenda dels actes commemoratius del Dia Mundial de la Salut Mental amb el videofòrum del documental “El desequilibri perfecte”. L’activitat va ser complementada amb una tertúlia amb Josep Pifarré, cap de psiquiatria de l’Hospital Santa Maria i Mercè Torrentallé, presidenta de l’Associació Salut Mental de la Noguera. Aquesta va ser moderada pel Josep Lluis Bonet, Director dels Serveis Socials del Consell Comarcal i va comptar amb la presencia de Kevin Bruque, regidor d’Afers Socials de la Paeria de Balaguer.

La Taula per la Salut Mental de la Noguera ha realitzat diverses activitats durant tota la setmana en altres municipis de la comarca com són Bellcaire d’Urgell, Artesa de Segre i Ponts amb l’objectiu de sensibilitzar i lluitar contra l’estigmatització dels problemes de salut mental. Precisament el documental “El desequilibri perfecte”explica el projecte “Amb Experiència Pròpia” a partir del testimoni de tres dels participants en el programa de la Federació Salut Mental Catalunya i convida a reflexionar.

Aquest dijous, dia Mundial de la Salut Mental, es complia un any de la constitució de la Taula per la Salut Mental de la Noguera. En aquest període de temps els diferents agents que la formen han treballat conjuntament i la seva suma ja comença a donar resultats.

Durant l’acte a la capital de la Noguera els professionals del sector van destacar que queda un llarg camí per trencar amb els mites negatius associats als problemes de salut mental.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.