Doble victòria del Balaguer Piera Ecoceràmica a Euskadi

La gira del darrer cap de semana del Balaguer Piera Ecoceràmica per San Sebastián i Irún es va saldar amb una doble victòria que situa les balaguerines al capdavant de la classificació de la Divisió d’Honor Femenina.

En el partit del dissabte davant l’Atlético San Sebatián Natalya Prosvirnina va guanyar els seus dos partits davant Tina Kuping i Elene Sagardia pel mateix resultat de 0 a 3. Svetlana Bakhtina va imposar-se també per 0 a 3 davant Maite Aizpurua i Tina Kuping, mentre Claudia Cejas va cedir els seus dos punts davant Elene Sagardia i Nerea Aizpurua, deixant així el marcador final en 2 a 4 per al Balaguer.

En l’encontre del diumenge davant el Leka Enea de Irún Natalya Prosvirnina va cedir el primer partit contra la russa Anastassia Ruslibatskaia per 3 a 0, però va guanyar el segon davant June Garcia per 1 a 3. Per la seva banda, Svetlana Bakhtina va guanyar el primer partit davant Sara Martínez per 0 a 3, i es va imposar també a Anastassia Ruslibatskaia per 1 a 3. Per la seva banda Claudia Cejas va pedre el primer davant June Garcia per 3 a 1, però en el segon es va imposar a Sara Martínez per un ajustat 2 a 3, donant així la victòria final a les balaguerines per un nou 2 a 4.

Amb aquestes dues noves victòries ja son quatre victòries en els quatre encontres disputats fins ara, que situen el Balaguer Piera Ecoceràmica amb 8 punts al capdavant de la classificació.

Les balaguerines rebran el proper dissabte 19 d’octubre, a les 17h al Pavelló Molí de l’Esquerrà, al Tramuntana Figueres, el segon classificat a la taula general amb qui disputarà el liderat en un emocionant encontre.


Informa: Redacció Foto: Balaguer Piera Ecoceràmica

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.