Dos candidatures es disputen el lideratge del PDC a la Noguera

Els militants del Partit Demòcrata Català podran elegir entre dues candidatures per dirigir el partit a la comarca de la Noguera. Per una banda, la liderada per Josep Maria Roigé, exalcalde de Balaguer i per l’altra, la que encapçalen el diputat provincial i alcalde de Penelles, Eloi Bergós, juntament amb la Presidenta del Consell Comarcal de la Noguera i alcaldessa de Térmens, Concepció Cañadell.

Eloi Bergós, explica que la seva és una candidatura composta d’alcaldes del territori que vol treballar perquè el partit demòcrata català torni a ser el pal de paller de la Catalunya Estat que anhela ser.

Pel que fa a la llista encapçalada per Roigé incorpora només 7 dels 12 representants. L’exacalde explica que es tracta d’un fet que vol posar de manifest la voluntat integradora de la seva candidatura ja que en cas de que la seva fos la guanyadora, voldria sumar gent de l’altra vessant.

Aquesta situació de la doble candidatura s’ha donat després de que no es pogués arribar a un acord per presentar una candidatura conjunta.

Les votacions tindran lloc del 30 de setembre a l’1 d’octubre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.