DIRECTE: “Horari d’estiu” des de Balaguer

Segueix en directe el programa emès des del Castell Formós de Balaguer de 18h a 20h

Aquest diumenge el programa de La Xarxa, l”Horari d’estiu‘ es trasllada a Balaguer per conéixer la història de la capital de la Noguera amb Balaguer TV i veure com s’han reinventat els comerços de la ciutat.

L’Anna Fortuny estarà acompanyada en aquesta ocasió de l’Anna Requena de Balaguer TV. Tindrem l’oportunitat de conèixer la història del municipi des del Castell Formós i buscarem or al riu. També sabrem com s’han reinventat alguns comerços del municipi, parlarem de Sant Jaume i la tradició dels fanalets i acabarem cantant amb Le Nais. A més, anirem fins a Tortosa per conèixer la Cucafera, menjarem formatge amb Televisió del Ripollès, llegirem amb la Llibreria Huch amb Televisió del Berguedà, des de Lleida TV ens presentaran un grup de música i coneixerem alguna herba remeiera.

Horari d’estiu‘ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i les televisions locals. Es pot veure en directe dissabte i diumenge, de 18h a 20h, a les televisions locals i per ‘streaming’ a laxarxa.cat i a Balaguer TV.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.