L’Escola Els Planells d’Artesa de Segre celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física amb coreografies

L’Escola Els Planells ha participat en la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física per setena vegada, ja que es celebra des del curs 2010-2011. El lema d’aquesta edició era “gent activa, gent feliç”.

L’activitat s’ha organitzat des de l’àrea d’educació física i enguany s’ha treballat el ritme musical. Primer els alumnes han ballat zumba amb la col·laboració del Gimnàs Altis. Després han realitzat uns exercicis rítmics i han acabat amb una coreografia de la famosa Marxa Radetzky de Johan Strauss. Aquestes dues últimes activitats han comptat amb la participació de l’Escola Municipal de Música (EMMA), concretament del grup de batucada. A més, també s’ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’activitat s’ha realitzat durant la tarda i ha quedat inclosa dins del programa de la 31a Setmana Cultural del centre, ja que aquest curs han coincidit les dates. A més ha estat oberta a tota la comunitat educativa i també hi ha participat un bon nombre de pares, mares, padrins, padrines i, fins i tot, alguns nadons.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.