Rafel2Com que hi ha tanta gent que no llegeix, després passa el que passa.

A Espanya, segons un informe que van publicar, resulta  que a més a més de llegir molt poc, no entenen el que llegeixen. La comprensió lectora se’n diu d’això.

Per això hi ha gent a España que celebra el 12 d’octubre com si poguessin estar orgullosos del que va fer España a l’Amèrica descoberta.

fatxesEl genocidi més gran que s’ha fet mai, la destrucció sistemàtica de pobles, cultures, religions, llengües, ètnies senceres desaparegudes i com a remat la importació d’esclaus africans a l’engròs per substituir els indis que havien matat fent-los treballar com a bèsties.

Més de 100 milions de cadàvers porta España a l’esquena. Això aviat està dit. I encara avui els indis sud-americans estan perseguits, menystinguts i ridiculitzats, com ignora el llepaculs Vargas Llosa. D’una semblant destrucció n’estan orgullosos. Contents i pagats. Dia de la raza.

Nota anecdòtica i parlant de races: com que els fatxes espanyols no han llegit res, fan una trobada de neo nazis a Frankfurt i allà van els fatxes espanyols amb els seus caps rapats, les seves banderes franquistes, les seves pells mediterrànies i les seves dentotes.

Per a la seva sorpresa, quan arriben al lloc de la concentració d’aris europeus, els corren a gorrades i al crit de “fora moros” els expulsen de la trobada. Encara flipen ara.

El nivell de l’estupidesa humana no té límits, com és ben sabut, però un parell de llibres ja se’ls podien haver llegit.

Els uns i els altres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.