Una desena de famílies participen a la 9a temporada del porjecte ‘Cultiva’t Horts Comunitaris’

Una desena de famílies participen des d’aquest mes de març a la 9a temporada del Pojecte Cultiva’t de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d’Inclusió Social i el Servei d’Atenció a la Immigració i la Diversitat. Una iniciativa de l’Associació de Dones Solidàries Dona Pas i la col·laboració de SlowFood de Balaguer.

El Projecte Cultiva’t Horts Comunitaris té com a objectiu de dotar persones en situació d’atur de llarga durada i en risc d’exclusió social, d’un espai de treball i un mitjà per obtenir una font complementària d’aliments naturals per a tota la família.

Per participar en el projecte un dels requisits essencials és la motivació.

El projecte Cultiva’t arriba als 9 anys de vida amb una gran acceptació. Els seus participants només tenen bones paraules per definir la seva experiència.

Altres entitats que treballen en l’àmbit social de Balaguer i el Servei de Rehabilitació Comunitària de Salut Mental cultiven amb finalitat terapèutica en aquestes parcel·les del projecte Cultiva’t cedides per l’Associació Slow Food. Gràcies a aquesta col·laboració el Jordi assessora i ajuda els participants. Assegura que la riquesa del projecte és la diversitat de persones que treballen a la vegada en aquestes parcel·les.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.