Derrota dolorosa del CF Balaguer davant del CE Manresa

El Balaguer va perdre de manera clara davant d’un dels equips de la part alta de la classificació de la Primera Catalana. Els vermells es van veure superats en tot moment per un rival que es va avançar al marcador gràcies a un gol en pròpia porta pels locals. Tot i mantenir el 0-1 durant els primers 45 minuts, la represa va ser letal pels de la Noguera que en pocs minuts van veure com els del Bages ampliaven el marcador fins arribar a un inabastable 1-4. Ja en els minuts finals els visitants van aconseguir els dos gols que van situar l’1-6 final al lluminós. Al finalitzar el partit l’entrenador vermell es mostrava molt molest amb l’actitud d’alguns dels seus jugadors i va admere que el club està buscant reforços al mercat.