Derrota del Cudós Consultors CB Balaguer contra el Manyanet Reus

width=

El Cudós Consultors CB Balaguer va visitar la pista del Manyanet Reus, un dels equips més en forma de la categoria. El mal inici de les visitants presagiava un partit incòmode, la primera cistella grana no va arribar fins al minut 8 de partit que malgrat mostrar un bon joc, la manca d’encert feia impossible sumar al marcador. La tònica del que restava de primera meitat va ser la igualtat, un intercanvi constant de cistelles que faria arribar al descans amb un ajustat 21-20.

A la represa es va mantenir la igualtat durant 8 minuts, però un mal final de tercer període obria la primera escletxa pel Manyanet, que mantindrien fins a falta de tres minuts. Aleshores el Balaguer va prémer l’accelerador amb un últim intent d’acostar-se al marcador, però tot i el parcial de 2-8 les balaguerines es van quedar a un pas d’aconseguir la remuntada.

Després de la parada nadalenca rebran el CB Lleida B en el primer derbi de la temporada, un partit on intentaran recuperar sensacions i mostrar un bon joc per així poder sumar una nova victòria.