El Balaguer i Santboià van disputar un partit vital per les aspiracions dels dos equips per l’ascens de categoria. El partit va començar amb sorpresa en l’alineació de l’equip local on no hi figurava el golejador vermell Adrià. Tot i el respecte mostrat per part dels dos equips ens els primers compassos de partit  les coses es van torçar molt ràpid per l’equip local, pocs minuts després de l’ inici de l’encontre l’àrbitre no va xiular penal en una falta comesa a Marc Sánchez dins de l’àrea, malgrat les protestes el jugador vermell va ser amonestat per simular la falta. En la jugada següent el propi Marc refusa l’esfèrica amb la mà segons l’àrbitre, facilitant així una falta lateral que va suposar el primer gol visitant de la tarda.

Minuts després el Santboià va ampliar diferències en una contra on Buba va aconseguir superar Alfred i ampliar la diferència pels del Llobregat.

Amb tot en contra l’entrenador local va decidir fer dos canvis just quan només s’havien jugat 31 minuts de la primera part i va donar entrada a Adrià i Mikel, que van substituir a Victor i Carlos Martínez.

Les coses no podien anar pitjor per l’equip de La Noguera quan en una altra decisió polèmica l’àrbitre va xiular un penal molt discutit per mans dins de l’àrea. Daniel Acosta va ser l’encarregat d’establir el 0-3 al marcador.

A la segona meitat els vermells van sortir amb la idea d’escurçar distàncies i tornar a entrar en el partit. Adrià amb un xut precís amb l’exterior ho va aconseguir. Amb l’1-3 i el Balaguer buscant escurçar distàncies desesperadament va arribar una altra decisió arbitral polèmica al no considerar suficient una estirada de samarreta a Genís a l’interior de l’àrea tot i les protestes de jugadors i públic local el col·legiat no va xiular la pena màxima.

Amb el Balaguer bolcat a l’àrea visitant el Santboi tenia via lliure per desplegar els seu ventall de contraatacs. En un d’aquests va arribar una protestada falta de Yerai a la frontal de l’àrea. Kevin Sánchez, magistralment, va col·locar l’esfèrica lluny de l’abast del porter Alfred.

El vermells ho seguien intentant i Clivillé va anotar el 2-4, però les aspiracions vermelles per aconseguir una remuntada èpica van acabar amb el 2-5 definitiu obra de Joselu

La derrota, 3a consecutiva com a local, va deixar molt tocat a jugadors i cos tècnic del conjunt de La Noguera.

Per la seva banda Camilo, tècnic del F.C. Santobià celebrava la victòria al que va dir que era un dels camps més complicats de la categoria.

Amb aquesta derrota el Balaguer es distancia dels llocs capdavanters de la taula de classificació, on és mante 4t ara però a tres punts del Santboià, i 4 del Vilanova i Castelldefels. En la propera jornada el Balaguer visitarà Reus, un partit que es disputarà dissabte a partir de les 17 de la tarda al Camp del C.F.Reddis.