Demetrio Navaridas exposa la ‘Existencia Umbral’ a la sala de la Fundació Marguerida de Montferrato

L’exposició del pintor de La Rioja es podà visitar fins a finals de febrer

Transcorre entre el llindar de l’existència, amb aquesta premissa es presenta la darrera exposició de la Fundació Marguerida de Montferrato ‘Existencia Umbral’ de Demetrio Navaridas i que es podrà visita a la sala d’exposicions de la Fundació Marguerida de Montferrato de Balaguer.

Un conjunt d’obres realitzades amb tintes, àcids i altres materials configuren una fosca mixtura d’on emergeix la llum. Un conjunt d’obres que s’han realitzat en època post confinament però que inevitablement han plasmat sensacions i sentiment de l’època del tancament.

Navaridas es artista nascut a la Rioja i desenvolupa el seu treball en diferents tècniques i suports, combinant tècniques ancestrals amb digitals. En aquest cas l’artista torna a l’orígen i presenta una obra que en la seva totalitat ha deixat de banda els mitjans digitals.

‘Existencia Umbral’ és la primera exposició inèdita que la fundació mostra després de l’e`poca del confinament, es podrà visitar fins a finals de febrer i pretén ser un primer pas perquè les sales d’exposicions i la cultura en general torni a la normalitat

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.