Fi dels tallers d’higiene bucodental impartits per l’Institut Dental la Noguera i el Consell Comarcal

 

L’escola Alfred Poltrony de Térmens ha estat l’escenari del l’últim taller de salut bucodental impartits pels professionals de l’Institut Dental la Noguera impulsats pel consell comarcal. Al llarg de la sessió els alumnes de 3r, 4t, 5è i sisè de primària han treballat aspectes d’higiene bucodental en una sessió dinàmica conduïda pels professionals de l?institut Dental de la Noguera.

Aquesta ha estat la darrera sessió d’un taller que s’ha realitzat a diferents escoles d’educació primària i infantil. Als més petits el taller ha estat realitzat a través del conte de la Dent feliç, creat especialment per la realització d’aquestes sessions. Els tallers dirigits als alumnes més grans han sigut sessions participatives on amb la col·laboració dels alumnes s’ha explicat la importància de la prevenció en aspectes de salut bucodental

Com en la resta de sessions realitzades al llarg del curs els alumnes de l’Escola Alfred Poltrony de Térmens han rebut un estoig amb els utensilis bàsics per posar a la pràctica tots els aspectes repassats durant la sessió. Aquesta ha sigut la 4 edició d’uns tallers molt ben valorats per part de l’Institut dental la Noguera, els professionals dels centres educatius i del Consell Comarcal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.